Fokus på at køre bil starter i dag…

Fokus på at køre bil starter i dag…

1. februar 2016 - kl. 0:04 - af

Politiet begynder, sammen med Rådet for Sikker Trafik, en kontrol af danske bilister og deres fokus på at køre bil. Med start mandag og ugen ud har færdselspolitiet fokus på uopmærksomme bilister, og de fleste kender nok sloganet “Kør bil når du kører bil”.

Du har hørt det før, men det er stadig overskriften, når landets færdselspoliti i samarbejde med Rådet for Sikker Trafik mandag blæser til særaktion.

Opgaverne er målrettet bilister, der har travlt med alt muligt andet, mens de kører bil. Det oplyser Rigspolitiet i en pressemeddelelse.

– Undersøgelser viser, at uopmærksomhed er blandt de hyppigste ulykkesfaktorer, og vurderes at være en afgørende faktor i en tredjedel af alle trafikulykker. Det tal bekræftes af den udvidede dødsulykkesstatistik for 2014, hvor manglende eller utilstrækkelig opmærksomhed skønnes at have været medvirkende faktor i 35 procent af dødsulykkerne, skriver Rigspolitiet.

Indsatsen vil vare hele ugen.

Du kan læse mere om samarbejdet hos Rådet for Sikker Trafik.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Fokus på at køre bil starter i dag...' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER