Sæbys damer vinder årets første kamp

Sæbys damer vinder årets første kamp

28. januar 2016 - kl. 7:57 - af

Saeby Basket med mascot_600x250Sæbys damer i basket, vinder over Kolding BK i en kamp med en usædvanlig høj score.

Første periode: Sæbys Signe Brandt bringer hjemmeholdet foran efter få sekunders spil. Sæby virker til at have mest ”fart” over spillet med hurtige kombinationer op af banen og gode afslutninger både tæt på kurven samt fra distancen. Specielt Sæbys ”playmaker” Henriette Sørensen var godt skydende fra distancen med ikke mindre end fire 3- point scoringer ud af fire forsøg. Hjemmeholdet fører ved perioden slutning med 28-14.

Anden periode: Sæby forsætter det gode spil specielt i angrebet. Holdet bringer sig yderligere foran efter få minutters spil ved stillingen 38-22. På dette tidspunkt begynder Sæbys Michelle Dyer, som tidligere har spillet i Aalborg at finde vejen til kurven, hvor hun scorer i de to efterfølgende angreb. Men cirka halvvejs i perioden begynder gæsterne fra Kolding at få bedre bevægelse i deres angreb, hvor de får udspillet Sæbys forsvar af flere omgange. Det bliver til et ”run” 2-13 i løbet af få minutter, som giver kampen spænding igen ved stillingen 40-33. Dog svarer hjemmeholdet hurtigt igen. Sæbys Charlotte Simonsen får sat en 3- point scoring i slutningen af perioden, og Sæby kan gå til halvleg med en føring på 46-36.

Tredje periode: Sæby skifter til denne periode til en anden zoneopsætning i forsvaret for at ”dæmme” op for Koldings langskytter. Det virker efter hensigten. Igen kan hjemmeholdet øge sit forspring, hvor Sæbys Signe Brandt og Tina Hansen er flittigt scorende i denne periode. Efter 7 minutters spil er stillingen 62-38 til Sæby, og på dette tidspunkt virker Kolding ”knækket”. Men nej, Kolding har ikke givet op, og de slutter perioden bedst, hvor de haler lidt ind på Sæbys forspring. Stillingen efter 3. periode er 66-46.

Fjerde Periode: I de første 4 minutter af perioden skiftes de to hold til at score til stillingen 75-54, men herefter fungerer Sæbys forsvar ikke som det skal. Samtidig bliver flere bolde tabt i opspillet, og dette benytter Kolding sig af. I løbet af bare 4 minutter får Kolding et ”run” på 0-11, og stillingen er nu pludselig 75-65. Det lykkes dog derefter for Sæby at få sat et par scoringer, men med kun 1 minut tilbage af kampen har gæsterne kæmpet sig op til kun at være bagud med 6 point ved stillingen 78-72. I slutsekunderne lykkes det Sæbys Signe Brandt at sætte en 3 –point scoring, Så Sæby vinder kampen 81-72.

Scoringer Sæby; Signe Brandt 28 point, Henriette Sørensen 23, Tina Hansen 10, Michelle Dyre 7, Line Ypkendanz 4, Nina Munck 4, Charlotte Simonsen 3 og Lene koldkær 2 point.

”Det var rigtig dejligt at starte anden halvdel af sæsonen med en sejr, men vi må tage ”hatten af” for Kolding, som formåede at bringe sig tilbage i kampen af flere omgange. Vi skulle dog være bedre til at få lukket ”sækken”, når nu vi havde så stort et forspring, som var tilfældet. Vi spillede fint i angrebet det meste af tiden, mens forsvaret kan og skal blive betydeligt bedre til de kommende kampe. Den tidligere ungdomslandsholdsspiller Michelle Dyre havde debut i dette opgør. Hun klarede sig fint, selvom hun ikke har nået at spille sammen med holdet ret meget endnu. Så spændende hvordan spillet vil kunne udvikles til senere i sæsonen”, udtaler træner Henrik Hansen efter kampen

Sæbyholdet spiller igen på søndag, hvor holdet tager til Århus for at møde Skovbakken, som ligger nr. 2 i divisionen, så det bliver på ingen måde en nem opgave.

Sæbys herrer i serie 1 tabte ude mod Ålestup i en tæt kamp 41 -51. Sæbys herrer kom godt igen efter pausen, hvor de var bagud med 14 point. En overgang var de endda oppe at føre med 33-29, men kunne ikke holde tempoet i slutningen af kampen. Jan Jensen var bedst med 12 point.

  1. division damer Sæby – Kolding BK 81-72

Periodecife:

  • 28-14
  • 18-22
  • 20-10
  • 15-26

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæbys damer vinder årets første kamp' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER