Frønse er klar til stævne<br>…

Frønse er klar til stævne

16. januar 2016 - kl. 9:19 - af

Oestervraa IF_600x250Den 24. udgave af Frønse Cup er klar til at gå på banen til fire dage med ungdomsfodbold i Østervrå Idræts- og Kulturcenter, lørdag den 23. og søndag den 31. januar samt 6. og 7. februar.

Østervrå IF’s fodboldafdeling er klar med programmet til det store ungdomsfodboldstævne Frønse Cup. 124 deltagende hold er med. – Vi har lidt færre tilmeldte hold denne gang, og det skyldes bl.a., at mange hold i samme weekend er optaget af kampe i JBU’s turnering, fortæller tovholder Søren Kiil, der også har haft opgaven med at pusle de mange kampe sammen. – Vi er glade for at så mange alligevel har meldt sig til, og der venter helt sikkert en masse gode fodboldkampe forude.

Programmet indeholder ikke mindre end 260 kampe med en samlet spilletid på ca. 35 timer. Holdene kommer fra hele Vendsyssel, og fordeler sig på pige- og drengerækker fra U7 til U19.

Spar Nord
Frønse Cup får økonomisk opbakning fra Spar Nord. – Det betyder rigtig meget for os, at vi har den opbakning, forsikre Søren Kiil, der også gerne vil fremhæve at alle fire stævnedage kun kan afvikles fordi en stor skare frivillige stiller op. Lige fra programsætningen til stævneledelse, dommer, tidtagere og cafeteriavagter. – Vi håber alle deltagere får en god oplevelse, her i ØVI er vi klar til at gøre vores bedste.

ÅB

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Frønse er klar til stævne
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER