Sæby Karate Klub afholdt graduering inden juleferien

Sæby Karate Klub afholdt graduering inden juleferien

8. januar 2016 - kl. 0:09 - af

Inden juleferien havde klubben graduering, det var sensei Soroush Marzban 5. Dan, der forestod denne, det foregik mandag den 30. november, hvor 10 elever gik op til graduering for enten at styrke sin egen grad eller for at få en ny grad. Det gik godt for alle 10 elever, og stemningen var præget af både nervøsitet og en god stemning, og det var både nogle stolte elever, forældre og ikke mindst en stolt træner, der kunne give både diplomer og bælter til eleverne.

Jonas Eriksen bestod gul bælte 9. grad, Emma Lykke, Mia K. Hansen, Nanna Volkmann, Freja Drejø og Morten L. Simonsen bestod orange bælte 8. grad, Daniel Holst og Oliver K. Hansen bestod grøn bælte 7. grad, Katja Trolle M. Wadum og Andrea Kramme bestod violet bælte 5. grad.

I december måned fik Sæby Judo og Karate klub sat spejle op, som var sponsoreret af Nordjyske Bank, Sparekassen Vendsyssels Fond, Super Brugsen i Sæby. Spejlene har været et stort savn, og det var glædens dag for både træner Winnie Motzfeldt Thomsen og eleverne at komme til træning for at afprøve nye træningsmetoder.

”Første træningsdag startede den 6. januar og bød på basis træning foran spejlene, og det var en fornøjelse at se, hvordan de blev brugt af eleverne”, fortæller Winnie. Spejlene giver eleverne et helt anden syn på, hvordan de skal bruge deres kroppe med hensyn til den teknik, der skal bruges. Derfor vil det alt andet lige være nemmere for dem at se, hvordan de udfører den teknik, og hvad der eventuelt skal ændres for at eleverne bliver bedre til karate.

IMG_9927 copy IMG_9926 copy

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby Karate Klub afholdt graduering inden juleferien' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER