Basket: Sæby tabte ude mod Åbyhøj

Basket: Sæby tabte ude mod Åbyhøj

17. december 2015 - kl. 0:03 - af

Saeby BasketSæbys basket damer måtte indkassere endnu et nederlag i 1. divisionskampen ude mod Åbyhøj fra Århus.

Første periode: Sæby kommer foran 6-8 efter 5 minutters spil, men herefter begynder nervøsiteten at få overtaget på nordjyderne, som efterhånden lader sig stresse af Åbyhøjs presspil.
Hjemmeholdet får et ”run” på 9-0 i løbet af få minutter, men Sæby får dog herefter lidt mere styr på kampen igen, hvor holdet får kontakt ved stillingen 15-15. Åbyhøj slutter perioden med 2 scoringer og vinder perioden 20-15.

Anden Periode: Åbyhøj forsøger igen at presse Sæby højt oppe på Sæbys banehalvdel. Det stresser Sæbys spillere som laver den ene ”turnovers” efter den anden. Hjemmeholdet kommer til mange nemme og frie afslutninger, som udnyttes. Åbyhøj øger føringen yderligere i denne periode til stillingen 33-19. Sæby får kun en reel scoring i denne periode og to på straffekast.

Tredje periode: Igen er det hjemmeholdet, der styrer kampen, dog får Sæbys Line Ypkendanz sat lidt gang i Sæbys scoringer specielt fra mellemdistancen, men stadig kommer Sæby til for få skudmuligheder. Ved periodens slutning er stillingen 54-29.

Fjerde periode: Sæby forsøger nu at give Åbyhøj igen af egen medicin ved at presse højt på bane. Det får sat en stopper for Åbyhøjs fremmarch, og Sæby spiller i denne periode lige op med Åbyhøj og vinder faktisk perioden med et enkelt point. Men nordjyderne må se sig slået 65-41.

Score for Sæby: Signe Brandt 13 point, Line Ypkendanz 12, Nana Jensen 7, Henriette Sørensen 5, Lisbeth Kristensen og Cathrine Frahm hver med 2 point.

“Ærgerligt at spillerne var så nervøse og lod sig stresse, som de gjorde. Utroligt mange bolde blev mistet ved tekniske fejl eller dårlige afleveringer, og selv de mest rutinerede spillere på holdet ”smed” flere bolde væk end normalt. Der blev simpelthen produceret for få scoringsmuligheder, selv om holdet i denne kamp ved holdets høje centerspillere havde fordel i reboundspillet under kurvene, men lige meget hjalp det”, udtaler træner Henrik Hansen efter kampen.

Holdet har nu kamppause frem til den 24. januar hvor Kolding BK kommer på besøg.

Stort ungdomsstævne i Sæby
Sæby basket var i weekenden vært for et stort ungdoms basket stævne med klubber fra hele landsdelen.

Kampresultater fra stævnet:
U-10
Sæby -Lundergård 52-12
Aalborg – Lundergård 16-16

U-12
Sæby 1- Lundergård 25-25
Sæby 2- Aalborg 14-48
Lundergård-Sæby 2 52-16
Sæby 1- Aalborg 31-42

U-14
Br.slev – Sæby 53- 4
Sæby – Lundergård 8-45
Lundergård-Br.slev 38-15

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Basket: Sæby tabte ude mod Åbyhøj' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER