Skovbakken var en for stor mundfuld for Sæby

Skovbakken var en for stor mundfuld for Sæby

8. december 2015 - kl. 10:48 - af

Saeby Basket med mascot_600x250Sæbys divisionsdamer havde det svært mod et stærkt Skovbakken hold, og specielt gæsternes tidligere landsholdspiller Emma Kiis voldte Sæby problemer.

Første periode: Sæbys Pernille Skov bringer hjemmeholdet foran 2-0, og Sæbys Line Ypkendaz følger hurtigt efter, så efter 3 minutters spil fører Sæby 4-0. Herefter begynder Skovbakken at finde vejen til Sæbys kurv. Skovbakken ”sætter” de næste par scoringer og er hurtig foran med 4-5. Selv om Skovbakken viser det bedste spil, følger hjemmeholdet fint med denne periode, som Skovbakken vinder 14-19.

Anden periode: Sæbys Henriette Sørensen åbner perioden med en flot 3- points scoring, men straks følger Skobakkens Emma Kiis også op med en 3- points scoring. Sæby spiller en god periode, og særligt Signe Brandt og Henriette Sørensen er godt scorende denne periode. Sæby får midt i perioden kontakt ved stillingen 26-26, men Skovbakken bringer sig i slutningen af perioden igen foran navnligt på skud fra distancen. Gæsterne kan gå til halvleg med en føring på 33-45.

Tredje periode: Denne periode bliver Sæbys dårligste. Efter et par minutters spil har Skovbakken øget føringen til 33-51, og hjemmeholdet forsøger nu et personligt forsvar for at opdække Skovbakkens skytter tættere. Det giver desværre plads til Skovbakkens høje spillere under kurven, hvor de får lette scoringer i denne periode. Ved periodens slutning er Sæby bagud med stillingen 41-73.

Fjerde periode: Sæby forsøger nu med et specielt forsvar, som viser sig at have en virkning på gæsterne, der får sværere ved at komme til de frie scoringer. Sæby er mest scorende frem til de sidste par minutter, hvor Sæby mister to af sine høje centerspillere Line Ypkendanz og Lene Koldkær, som må udgå med 5 personlige fejl. Dette giver Skovbakken mere plads under kurven, og gæsterne vinder kampen sikkert 58-90.

Scoringer Sæby: Signe Brandt 22 piont, Henriette Sørensen 20, Line Ypkendanz 6, Pernille Skov 6, Tina Hansen 3, og Lene Koldkær 1.

”Vi var oppe mod et særdeles stærkt hold i denne kamp, og specielt havde vi svært ved at stoppe Skovbakkens Emma Kiis, som scorede ikke mindre end 35 af gæsterne point. Vi fik første nogenlunde styr på hende i den sidste periode, hvor hun kun nettede et par gange. Vi var rimelig godt med i tre af perioderne, men specielt tredje periode var skidt for os. Her tabte vi hele 8-28 og også kampen. Vi mistede ikke mange bolde i opspillet, men havde også i denne kamp en alt for dårlig scoringsprocent. Vi fik endda flere forsøg i mange af vores angreb, men desværre ville bolden ikke i.
Holdet ser dog optimistiske frem til næste kamp, hvor holdet tager til Århus for at møde Åbyhøj, som Sæby slog i holdenes første møde”, udtaler træner Henrik Hansen efter kampen.

Serie 1 Herrer.

Sæbys herrer i serie 1 tabte hjemme mod lokalrivalerne fra Frederikshavn med 39-64 efter at have været bagud ved halvleg 20-33.
Sæbys herrer spillede godt i de 3 første perioder og var ikke langt bagefter udeholdet. Efter 3. periode, som var Sæbys bedste, var holdet kun bagud 35-44.
I sidste periode faldt hjemmeholdets spil helt sammen, og udeholdet løb fra Sæby og vandt på papiret en større sejr end kampen egentligt var udtryk for.
Bedst scorende for Sæby var Bajro Terzic´ med 13 point efterfulgt af Sten Frederiksen og Jan Jensen på hhv. 12 og 10 point.

1. division damer Sæby – Skovbakken 58-90

1                              14-19

2                              19-26

3                              08-28

4                              16-17

 

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Skovbakken var en for stor mundfuld for Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER