50 stillinger skal nedlægges på Sygehus Vendsyssel

50 stillinger skal nedlægges på Sygehus Vendsyssel

5. november 2015 - kl. 13:39 - af

Sygehus_600x250Det er, hvad der kommer ud at der på det nordjyske sygehusvæsenet skal spares 38 millioner kr.

I går meddelte Aalborg Universitetshospital, at de nedlægger 200 stillinger, og i dag følger Sygehus Vendsyssel (SH) så efter.

Det er på afdelingerne i Skagen, Frederikshavn, Dronninglund, Brønderslev, Hjørring, Læsø og Skagen, der skal spares i alt 38 millioner kroner, det fortæller Camilla Brandt, der er kommunikationsmedarbejder på SH, til TV2 Nord.

Ifølge et notat som TV2 Nord er i besiddelse af, skal der nedlægges ca. 50 stillinger – de 25 kan klares gennem naturlig afgang osv., mens 25 skal i omplaceringspulje/afskediges.

Notatet er endnu et udkast, og man skal derfor være opmærksom på, at arbejdet med at fordele fyringerne er i gang lige nu og derfor ikke endelige.

Det er besparelsen på de 38 millioner kroner dog. Af spareforslaget fremgår det, at over en bred kam spares tre procent på akut-, anæstesi-, kvinde/barn-, kirurgi-, medicin-, diagnostik- og neurohabiliterings klinikkerne foruden serviceområdet og teknisk afdeling.

Den størst besparelse skal findes i sygehusets egen ledelse, der står overfor en besparelse på knap otte procent. Det sker i forbindelse med den ledelsesmæssige sammenlægning af Sygehus Thy/Mors og Sygehus Vendsyssel.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af '50 stillinger skal nedlægges på Sygehus Vendsyssel' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER