Skjolds Jyllandsserie spillede uafgjort i finalen

Skjolds Jyllandsserie spillede uafgjort i finalen

1. november 2015 - kl. 11:47 - af

SONY DSCDet var lørdag finaledag på Sparekassen Vendsyssel Arena. Skjolds Jyllandsserie skulle spille sidste kamp i dette efterår, med den viden at det med sikkerhed til foråret hedder JS1, med mulighed for at revencere til Danmarksserien.

Den viden var dog ikke umiddelbart at spore hos Skjold, der gennem hele første halvleg var dem med spillet og overtaget. Flere gange havde man fornemmelsen af, det bare var den sidste aflevering, der manglede for at hjemmeholdet kunne komme på måltavlen. Det blev desværre ikke til scoringer og kampens dommer kunne efter 47 minutter fløjte til halvleg med stilling 0-0. En stilling som tidligere nævnt var nok for Skjold, men mere tvivlsom for Brønderslev, der var dagens modstander.

I anden halvleg var det som om Brønderslev fik lidt mere og byde på, og det blev da også til en enkelt stor chance efter 68 minutter, hvor en sikker Stefan i Skjoldmålet fik afværget med en fodparade. Ellers var det, som om man ventede på et afgørende Skjold mål, men det kom aldrig, og det blev derfor til et målløst opgør i denne sidste runde.

SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Skjolds Jyllandsserie spillede uafgjort i finalen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER