Apoteket: Når du skal til undersøgelse på sygehuset

Apoteket: Når du skal til undersøgelse på sygehuset

1. november 2015 - kl. 0:01 - af

apo1 600x250I forbindelse med undersøgelser på sygehuset, er det nu blevet således, at man modtager indkaldelsen i sin e-boks på godt og ondt. Den indkaldelse bør man naturligvis læse grundigt, da der står en række ting som er vigtige i forbindelse med undersøgelsen.

I nogle tilfælde er der sammen med indkaldelsen en rekvisition til et lægemiddel, som man skal afhente på apoteket på Regionens regning. Denne rekvisition skal medbringes, da den skal bruges som dokumentation for regningen osv.

På apoteket er vi godt klar over, at for rigtig mange er det ikke de store problem, de kan udskrive indkaldelsen og medbringe rekvisitionen til apoteket, men andre står med problemet, at de ”kun” har e-boks på deres tablet eller mobiltelefon. Her vil vi på apoteket gerne være behjælpelig. Det man skal gøre i dette tilfælde er at gemme dokumentet fra sygehuset og så sende det pr. e-mail til apoteket, så kan apoteket udskrive den nødvendige side, og slette de vi ikke skal bruge. Apoteket har ingen interesse i at vide andet end hvad der står på rekvisitionen, og i øvrigt har vi tavshedspligt, så man risikerer ikke noget ved at apoteket får en kopi.

Det er naturligvis op til den enkelte om man vil benytte dette, men vi er i den situation, at har vi ikke et stykke papir med rekvisitionen på, kan vi ikke udlevere lægemidlet på regionens regning.

Det er naturligvis ikke for at være besværlig vi skal gøre dette, det er heller ikke fordi man mistror alle for at ville misbruge systemet, men det er en sikkerhed for dine og mine penge, at de bliver brugt til det de skal og ikke til alt muligt andet, eller bliver misbrugt.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Apoteket: Når du skal til undersøgelse på sygehuset' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER