I gummibåd fra Mallorca til Sæby…

I gummibåd fra Mallorca til Sæby…

31. oktober 2015 - kl. 16:34 - af

Mallorca Rib Sæby_600x250Det var en noget farefuld affære, da to kammerater Jannich Hansen og Kim Gregersen den 17. oktober startede på at sejle en 29” Goldfish rib fra Mallorca til Sæby. Båden har en 380 HK indenbords dieselmotor og den skal efter planen sejle de to kammerater de 5.000 km. hjem til Danmark.

De to seje fyre er nu landet i Sæby, efter at have krydset Biscayen, lagt til i flere fransk, spanske og hollandske havne for at tanke, og sidste stop var Lemvig, inden de kl. kl. ca. 13.30 sejlede ind i Sæby havn.

På hjemturen er der sejlet fra 600 km til 200 km om dagen alt efter vejret, som på nogle strækning har været meget hårdt med op til 4 meter høje bølger i Biscayen.

Mallorca Rib Sæby2 Mallorca Rib Sæby1 Mallorca Rib Sæby

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'I gummibåd fra Mallorca til Sæby...' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER