Har du taget snakken med dine børn?

Har du taget snakken med dine børn?

31. oktober 2015 - kl. 0:14 - af

Manegen_600x250Sociale netværk som Facebook, Snapchat, YouTube og Instagram er de unges foretrukne kommunikationsveje. Det kræver en række kompetencer at navigere i. Hvad kan vi forældre gøre for at hjælpe de unge med at få disse kompetencer?

Tirsdag den 10. november, kl. 19, i Manegen – Sæby Kulturhus tager Jonas Ravn, ekspert i digital pædagogik fat på diskussionen.

Kommunikation via net og mobil leder ofte til konflikter, der skyldes misforståelser og en manglende evne til at sætte sig i modtagerens sted.

Sammen digitalt
Hvad enten man kalder det net-etik, digital dannelse eller noget helt tredje, så er det stadig nødvendigt at tage snakken med vores børn om ”det at være sammen med hinanden digitalt”. Hvornår overtræder man andres grænser? Og hvad med alle sagerne om nøgenbilleder? Hvad gør man, hvis man bliver udsat for net-chikane, online-mobning eller på anden vis sidder med et problem på de mange sociale platforme?

– I selskab med Jonas Ravn, ekspert i digital pædagogik, tager vi fat på diskussionen og får stillet de vigtige spørgsmål, fortæller bibliotekar Merete Trap.

Alle interesserede, børn, unge og voksne, er meget velkomne til at møde op og blive klogere. Billetter købes på bibl.frederikshavn.dk

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Har du taget snakken med dine børn?' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER