Elevatorholdet klarede skærene<br>…

Elevatorholdet klarede skærene

31. oktober 2015 - kl. 17:08 - af

IMG_8235Elevatorholdet, denne titel kan med magelighed klistre på Voerså IFs serie 3 herrefodboldhold.

Utallige gange har holdet ligget og vippet på vipperne, der går både op og ned, mellem serie 3 og 4. Men denne gang klarede holdet selv skærene, i den sidste kamp.

I sidste weekend klarede holdet uafgjort 3 – 3 på hjemmebane mod topholdet Dronninglund, der rykker op i serie 2. Voerså IFs to konkurrenter, Holtet og Aså, mødtes i Aså, og her vandt hjemmeholdet 6 – 1, og kom dermed et enkelt point foran Voerså.

Torsdag aften tabte Aså 2 – 1 til Dronninglund, og Voerså IF var hermed under alle omstændigheder tvunget til at få mindst det ene point i udekampen mod Hals. Midt på eftermiddagen lørdag var kampen i Hals forbi og endte 0 – 0. Voerså havde bolden i målet en enkelt gang, men målet blev annulleret til stor ærgrelse og frustrationer, for de mange medrejsende tilskuere. Voerså IF havde lejet en bus, der var fyldt op, og hertil skal lægges et antal fans i egne biler. Det siger sig selv, der var glade dage i bussen på vej hjem, og spillerne skulle samme aften til årets afslutningsfest i klubhuset hjemme i Voerså.

Aså og Voerså slutter på samme pointtal, men Aså kommer i knibe, på grund af holdet har tabt den ene kamp til Voerså, og kun fået uafgjort i den anden.

Aså har endnu en chance for at undgå nedrykning til serie 4. Men så skal holdet være en af de to bedste 7-ere i serie 3 kredsene. Det vil vise sig, når weekenden er omme.

Den anden nedrykker fra rækken er Syvsten IF.

Tekst og foto. Cille Strøm

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Elevatorholdet klarede skærene
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER