20. udgave af Barn af Vendsyssel udkommer

20. udgave af Barn af Vendsyssel udkommer

31. oktober 2015 - kl. 10:01 - af

lions_barn_af_vendsysse_600x250l20. udgave af Barn af Vendsyssel udkommer den 3. november 2015, men kan allerede nu bestilles.

Barn af Vendsyssel udkom første gang i 1975, og den gang var det en betingelse, at forfatteren var ” barn af Vendsyssel” . Disse krav er i dag tilpasset, således at det nu er beretninger, som er relateret til Vendsyssel, men ikke nødvendigvis skrevet af en forfatter, der er født i landsdelen. Bogen er produceret, redigeret , udgivet af Lions Club, som også varetager salget af den.
Overskuddet går som vanligt ubeskåret til humanitært hjælpearbejde både lokal , nationalt og internationalt.

Bogen indeholder i år 21 beretninger, alle skrevet af personer, som har en tilknytning til Vendsyssel. Forordet er skrevet af Marianne Jelved, som har repræsenteret Vendsyssel i Folketinget gennem mere end 20 år. Politikeren Preben Bang Henriksen har skrevet en af beretningerne, ligesom direktøren for Aalborg Lufthavn også er forfatter til en fortælling. Brønderslev, Vrå, Hals og andre byer er rigt repræsenteret i bogen. Årets udgave af ”Barn af Vendsyssel” tæller blandt de i alt 21 skribenter fire med bopæl i Frederikshavn Kommune, nemlig journalist Ole Kanstrup Petersen, Sæby, lektor Søren Raaberg Møller, Skagen, entreprenør Karl Erik Slynge, Jerup og eventmager Henrik Røde Jensen, Frederikshavn.

Ole Kanstrup Petersen fortæller i sin beretning  ”Genvisit blev livsvarig” om næsten 50 års oplevelser som journalist i Frederikshavn, Esbjerg, Købehavn, Aalborg og Sæby, hvor det hele startede, mens han gik i skole, som meddeler til Sæby Folkeblad og sluttede efter en genvisit på 42 år i Sæby.  Da han vendte tilbage til Sæby i 1965 til en stilling som journalist på Vendsyssel Tidendes lokalredaktion, var det meningen, at der skulle være tale om et kortere åremål.  Aften-, – nat og weekendarbejde på Danmarks på daværende tidspunkt største dagblad, BT, betød efterhånden for mange afsavn , så lidt roligere arbejdsdage i en periode lokkede. Men det kom til at gå helt anderledes, fremgår det af beretningen.

Bogen kan allerede nu bestilles på mail: 9300@click.dk og fra på tirsdag købes hos Click i Sæby, Meny og Trafikcenter Sæby Syd.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af '20. udgave af Barn af Vendsyssel udkommer' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER