Kampen om den vigtige 4. plads afgøres i morgen

Kampen om den vigtige 4. plads afgøres i morgen

30. oktober 2015 - kl. 10:53 - af

IF Skjold maal_600x250Lørdag eftermiddag kl. 13.30 fløjtes sæsonens sidste Jyllandsserie kamp op på Sparekassen Vendsyssel Arena, når Skjolds tropper tager imod Brønderslev IF. Begge hold har været inde i en ganske fornuftig periode på det seneste, som har ført dem op på en henholdsvis 2. og 3. plads i puljen. En pulje som nærmest er historisk tæt, da hele 6 ud af 8 hold kæmper om at få de 4 pladser, som giver adgang til Jyllandsserie 1 efter vinterpausen.

I Holdenes omvendte opgør blev det til en overbevisende 5-1 sejr til lørdagens gæster, som dog spillede en mand i overtal i omkring en time af kampen. Det rødbluset hjemmehold har derfor en revanche til gode, når kampen sættes i gang på eget græs. En god defensiv organisation og løbevillighed fremad karakteriserer begge mandskaber, så det kan blive afgørende for kampens udfald, hvem der først kommer på måltavlen.

Klubben håber naturligvis at se de mange trofaste tilskuere til årets sidste kamp på lørdag. I den forbindelse skal der også lyde en tak til alle dem, som har lagt vejen forbi i løbet af sæsonen, og som har gjort Jyllandsserie holdet til rækkens bedste hjemmehold!

Nikolaj Dorff har udvalgt følgende spillere til lørdagens kamp:

1. Stefan Henriksen

2. Søren Lambertsen

3. Alexander Petersen

4. Anders Poulsen

5. Jacob Thomsen

6. Morten Bøg

7. Patrick Nødgaard

8. Patrick Pedersen

9. Tobias Overlade

10. Jens Lorenzen

11. Peter Fuglsang

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Kampen om den vigtige 4. plads afgøres i morgen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER