Sangaften på Sæbygård Slot<br>…

Sangaften på Sæbygård Slot

28. oktober 2015 - kl. 14:35 - af

Saebygaard Slot1_600x250Kræftens Bekæmpelses lokaludvalg i Sæby inviterer igen alle interesserede til at mødes omkring sang og musik på Sæbygård slot torsdag den 12. november.

Som den efterhånden mangeårige tradition byder, foregår syng sammen arrangementet i Sæbygård Slots kælder. Her bliver der dækket op i efterårets farver, og der serveres dejlig mad og drikke – kort sagt en aften med efterårsstemning og hyggeligt samvær.

Igen i år glæder det formand for Kræftens Bekæmpelse i Sæby Emmy Jakobsen at kunne byde Trio A`capella velkommen som aftenens musiske indslag. Trio A`capella er de 3 lokale søskende Holm, der kan synge, underholde og ikke mindst dele ud af den livsglæde det er at synge. Derudover byder lokaludvalget på amerikansk lotteri med fine sponsorerede gaver.

Formand Emmy Jakobsen håber på stor tilslutning til arrangementet, idet det selvfølgelig giver opmærksomhed på kræftsagen, men også en mulighed for at mødes i et forum hvor liv og livsglæde er fokus. ”I en travl og til tider bekymrende hverdag glemmer vi ofte, at give os lov til og tid til, at have stunder med ro og eftertanke. Som arrangør er det et privilegium, at få mulighed for år efter år, at arrangere denne sangaften i så skønne omgivelser og med så mange gode menneskers velvilje bag”, udtaler Emmy Jakobsen.

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sangaften på Sæbygård Slot
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER