Ikke to skoler er ens<br>…

Ikke to skoler er ens

26. oktober 2015 - kl. 0:03 - af

Agersted Friskole_600x250For tredje år i træk skal Åben Skole-dagen, engagere forældre til at tage et aktivt skolevalg – Agersted Friskole er med og glæder sig til besøg!

Ofte vælger forældre den skole, der ligger tættest på bopælen. Men ikke to skoler er ens. Det er der heller ikke to børn, der er. Derfor bør forældres skolevalg bygge på et kendskab til alle skoler i lokalområdet. Ligesom lokalsamfundet bør kende sine skoler godt, når snakken falder på skole. Agersted Friskole inviterer sammen med resten af landets grundskoler til Åben Skole torsdag den 5. november fra kl. 16.30 til 19.30. På www.aabenskole.dk kan du se, hvilke skoler der deltager.

Lær skolen at kende
Agersted Friskole byder alle forældre, bedsteforældre, naboer og almindeligt nysgerrige, til at komme og lære skolen bedre at kende. Friskolen er nystartet og åbnede dørene den 9. august. Der starter løbende nye elever på skolen som nu rummer 81 elever i 0. – 7.kl.

Tryghed og nærhed præger landbyskolen, der ligger lige op til skoven, som både benyttes i frikvarter og undervisning. Hver morgen mødes alle elever og lærere til morgensamling – det knytter bånd og giver samhørighed. Om fredagen er Fribørnehaven også med.

Arrangementet starter kl. 16.30 med ”morgensamling” i gymnastiksalen og herefter vil der være aktiviteter i fag- og klasselokaler: fysikforsøg, sang og musik, optrin fra dramaholdet og små værksteder, som alle kan deltage i.

Støtteforeningen vil være tilstede og åbner en lille cafe med forskelligt spiseligt og bestyrelsen stiller gerne op til en snak.

Ring gerne til Frank Rudolph på 25944630 eller mail til Frank@agerstedfriskole.dk for spørgsmål og yderligere information.

  

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ikke to skoler er ens
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER