Børnefest i Lyngså kirke<br>…

Børnefest i Lyngså kirke

24. oktober 2015 - kl. 10:15 - af

IMG_8983 copyAktivitetsudvalget i Albæk-Lyngså kirkedistrikt er på banen igen med en ny børnefest i Lyngså kirke. Den finder sted onsdag 28. oktober med start 17.00.

Kirkens børnekor, der kendes under navnet K.I.K. koret, deltager under ledelse af korleder Dina Flyvbjerg Ledet, og musikpædagog Hanne Møller fortæller og engagerer både børn og voksne i kirken, så alle får at føle, de er en del af festen.

Sidste gang der var børnefest i kirken, handlede det om nogle fiskere ved en sø, som brugte net samt en del konkurrencer. Denne gang er temaet ”DÅB”, og sammen med alle børn i kirken bliver der lavet en forestilling af en dåb med far, mor og børn, faddere og gæster samt en dukke!

Efter forestillingen i kirken serveres aftensmad i kirkehuset, og der forventes at afslutte ca. 19.00.

Tekst og fotos Cille Strøm

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Børnefest i Lyngså kirke
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER