Ny konstituering hos Socialdemokraterne…

Ny konstituering hos Socialdemokraterne…

23. oktober 2015 - kl. 10:15 - af

byraadet_logo_600x250Når Byrådet mødes næste gang den 28. oktober, er der et punkt på dagsordenen, som gælder en omkonstituering hos den socialdemokratiske byrådsgruppe. Borgmesteren indstiller, at sagen tages til efterretning.

Den socialdemokratiske gruppe oplyser, at der vil ske følgende ændringer i sammensætning i udvalg og bestyrelser: Brian Kjær udtræder af Børne-og Ungdomsudvalget og erstattes her af Jørgen Tousgaard. Samtidig udtræder Jørgen Tousgaard af repræsentantskabet for Aalborg Lufthavn a.m.b.a. og erstattes af Brian Kjær.

Endvidere udtræder Jens Hedegaard Kristensen af Distriktsudvalget samt af Modtagerstation Vendsyssel I/S, Aktionsgruppen for Vendsyssel og af LagFiskeri, hvor han i alle 4 tilfælde erstattes af Brian Kjær.

Tekst af Per Rye

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ny konstituering hos Socialdemokraterne...' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER