Norsk rekordholder i samarbejde med SIK 80

Norsk rekordholder i samarbejde med SIK 80

21. oktober 2015 - kl. 9:10 - af

IMG_3645_600x250Sæby Atletik fik i weekenden en god aftale i hus med Iver Hole, som er tidligere rekordholder i diskoskast i Norge samt tidligere talenttræner i Danmark. Iver Hole og hans familie har i 29 år kastet diskos til Sæby Open stævnet i diskoskast i oktober måned.

Nordmændene kom i starten hovedsageligt til Sæby for den gode vind, som er et must for et langt diskoskast. Men senere har de mange besøg i Sæby udviklet sig til, at Iver nu vil lægge mere tid i at hjælpe SIK 80 med mere elitær træningsplanlægning af deres talenter.

Iver Hole kommer allerede igen til første træning i december. Endvidere har SIK 80 planlagt en forlænget weekendtræning i Norge i foråret.

Foruden diskoskonkurrencen trænede Ivers søn, Per Marius også SIK’s unge i medicinbold kast. Han skal indgå i den fysiske træningsdel, og han er kvalificeret til VM i bænkpres med ikke mindre end 330 kg., så han er ikke en hvem som helst.

SIK 80 ser frem til samarbejdet med Iver Hole og Per Marius.

IMG_3690 copy IMG_3701 copy IMG_3732 copy IMG_3746 IMG_3766 copy

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Norsk rekordholder i samarbejde med SIK 80' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER