Anne Kejser ny vært på TV2 Nord…

Anne Kejser ny vært på TV2 Nord…

19. oktober 2015 - kl. 9:04 - af

anne_kejser2 foto Robert Bedsted tv2nord copyTV2 Nord får fra november ny vært i Nordjylland LIVE, når de byder velkommen til Anne Kejser.

Anne Kejser er fra 1. november ansat som vært på Nordjylland LIVE og som vært på programmer på TV2 Nord Salto.

– I Anne Kejser får vi en værtstype til Nordjylland Live, som vi ikke har i dag, og Anne vil helt sikkert tilføre Nordjylland LIVE en ny dimension, da hun ikke kommer med den klassiske journalistuddannelse men med en bred erfaring fra andre brancher og samtidig med mange års erfaring som studievært, siger TV2 Nords chefredaktør, Jesper Christiansen.

Anne Kejser har de seneste år været vært på ANR på morgenprogrammet Anne og De Herreløse Hunde. Anne Kejser blev for alvor kendt i programmet Slemme Slemme Piger, hvor hun tog fusen på danskerne ved hjælp af skjult kamera.

Anne er skuespiller og uddannet musicalperformer fra Det Danske Musical Akademi i 2005. Hun har optrådt i flere revyer og musicals rundt i Danmark. Anne har været deltager i flere TV-programmer. Bl.a. Vild med Dans, Til middag hos, Fangerne på fortet og Masterchef. Hun har desuden arbejdet som fotomodel hos Basic CPH og som syngende tjener i Herning.

Anne har også været vært på forskellige programmer som Big Brother, Bypiger søger Bonderøve og Winter Wipe Out.

Anne Kejser begynder på TV2 Nord den 1. november, og skal udover at være vært i Nordjylland Live også arbejde med forskellige programmer på TV2 Nord Salto.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Anne Kejser ny vært på TV2 Nord...' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER