Medaljen har også en bagside<br>…

Medaljen har også en bagside

15. oktober 2015 - kl. 10:12 - af

300_300Lars Christiansen”Når sandheden skal frem” er et hudløst ærligt, men også humoristisk foredrag med tidligere håndboldlandsholdsspiller Lars Christiansen, som på trods af enorm succes på håndboldarenaen, kæmpede med angst og stress.

Østervrå Kulturhus: Fredag den 6. november, kl. 19.00.

Lars Christiansen er en af dansk idræts største profiler i nyere tid. Allerede som ungdomsspiller blev han kåret som ”verdens bedste”. I en periode over 20 år scorede han 1503 mål i 338 A-landskampe, hvilket er suveræn dansk rekord. Antallet af medaljer er mange, og rekordlisten som håndboldspiller er lang, men medaljen har også en bagside. For på trods af den enorme succes, har han alligevel kæmpet med angst og stress.

 

I 2013 udgav han bogen ”Når sandheden skal frem”, og det er den han tager udgangspunkt i, når han fortæller åbent og ærligt, om de sejre og nederlag hans liv har budt på.

I foredraget går han helt tæt på den angst han fik i slutningen af sin aktive karriere. Han fortæller om årsagen, og om hvordan han efterfølgende har rejst sig igen. På trods af et seriøst indhold, hvor deltagerne kommer helt tæt på, så opleves foredraget som positivt, fordi Lars Christiansen i sine historier har masser af sjove og inspirerende anekdoter. – Det er helt klart et foredrag, der henvender sig til et bredt publikum, og ikke kun til sportsinteresserede, understreger bibliotekar Knud Hjørnholm.

 

Foredraget er et samarbejde mellem Østervrå IF, Østervrå IF’s Venner, Østervrå Kulturforening og Østervrå Bibliotek.

Billetter á 150 kr. køber du via bibliotekets hjemmeside – bibl.frederikshavn.dk eller ved henvendelse til Østervrå Bibliotek, tlf. 98 95 17 88 eller Østervrå Idræts- og Kulturcenter, tlf. 98 95 14 22.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Medaljen har også en bagside
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER