Linse Kessler – helt tæt på<br>…

Linse Kessler – helt tæt på

14. oktober 2015 - kl. 12:15 - af

Linse KesslerRealitystjernen Linse Kessler har taget Danmark med storm. Torsdag den 29. oktober, kl. 19, kan du komme helt tæt på kvinden fra Bryggen, når hun kommer til Manegen – Sæby Kulturhus.

Rigtig mange, både børn og voksne, følger med i serien Familien fra Bryggen på TV3, hvor den kører på sin 8. sæson, mere populær end nogensinde. Det var slet ikke meningen at serien skulle vare så længe, men seerne tog i den grad Geggo, Moppe, Linse og alle de andre fra Bryggen til sig.

Alle føler at de kender den barmfagre Bryggen-tøs og hendes familie fra TV, men hvem gemmer sig egentlig bag facaden? I manegen – Sæby Kulturhus kan du komme helt tæt på kendisfænomenet, når hun, med udgangspunkt sin bog ”Linse – jeg gør hvad jeg vil”, fortæller åbent og ærligt om sig selv, sit liv, sin kærlighed til dyr, sin berømmelse og meget mere.

Efter foredraget vil der være mulighed for at få autografer og købe merchandise fra ”All Dogs are Angels”.

Billetter og bogsalg
– Det går rigtig godt med salget af billetter, fortæller bibliotekar Merete Trap fra Sæby Bibliotek, og opfordre til ikke at vente alt for længe med at købe billet.

Billetter á 100 kr. køber du på bibliotekets hjemmeside – bibl.frederikshavn.dk. Mødet med Linse Kessler er tilrettelagt af Sæby Bibliotek i samarbejde med Manegen – Sæby Kulturhus.

Bog & Ide fra Sæby er til stede og sælger bogen ”Linse – jeg gør hvad jeg vil”. To dage før udkommer Linses nye bog “Slap dog af – Linses guide til et godt liv”, kan vi måske være så heldige at få fingrene i den?

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Linse Kessler - helt tæt på
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER