Suveræne Sæby-drenge til tops<br>…

Suveræne Sæby-drenge til tops

12. oktober 2015 - kl. 10:24 - af

IMG_5374IF Skjold Sæbys U14 Mesterhold kunne i weekenden fortjent lade sig hylde som kredsvindere af mesterrækken med en sejr på 12-0 i sidste spillerunde på hjemmebanen. Med sejren sikrede Sæby-drengene sig førstepladsen i mesterrækken på en bedre målscorer end Brønderslev.

Både Brønderslev og Sæby sluttede turneringen med 27 point for 10 kampe, men Sæby-drengene sikrede sig førstepladsen, da de var 20 mål bedre end Brønderslev i målscoreren.

Sæbys U14 Mesterhold vinder kredsen efter kun at have tabt en enkelt kamp i turneringen og har vundet de seneste 8 kampe i træk. Førstepladsen i Mesterrækken betyder, at Sæby-drengene også har sikret sig oprykning til Vest-rækken, som er et niveau over mesterrækken. Det betyder, at Sæby-drengene til foråret for første gang skal spille med i Vest 2 rækken, hvor der venter en række meget stærke hold.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Suveræne Sæby-drenge til tops
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER