Trænger du også til en livsstilsændring?

Trænger du også til en livsstilsændring?

9. oktober 2015 - kl. 0:15 - af

susanne copySusanne Christiansen har selv været gennem en livsstilsændring, og det var gennem de store forandringer som bedre selvværd, mere energi, bedre søvn og meget mere overskud, hun fik lysten til at lære mere om kroppen, kost og træning.

Susanne er 38 år, bor i Sæby og arbejder til daglig i Fitness4women i Frederikshavn.

Hun er uddannet kostvejleder med speciale i vægttab og personlig træner fra Atwork. Der ud over har hun været inden for sportsernæring, løb, positiv psykologi og kropssprog.

Nu har hun muligheden for gennem Fitness4women at tilbyde dig sin hjælp.

”Hos mig er der ingen uoverskuelig slankekur, ingen stram kostplan eller noget med at du skal spise noget bestemt. Det er små ændringer i hverdagen, som i det lange løb giver en sundere livsstil og en krop, du kan være glad for. For at sige det lidt groft, skal vi tilbage til basis. Vi skal lære, hvad vores krop kan lide, og mærke hvad det vil sige at have en glad krop”, fortæller Susanne Christiansen.

Massage, som ud over velvære, gør masser af andre gode ting for kroppen som udskillelse af affaldsstoffer og bedre kropsholdning, kan også kobles på hendes program.

Forløbet strækker sig over 10 uger med en ugentlig samtale. Den ugentlige samtale gør, at hun kan følge dig tæt og hjælpe med at fastholde motivationen, og det kan kombineres med en ugentlig personlig træning og fri træning.

Hvis du har spørgsmål eller lyst til bare at komme i gang, så ring i Fitness4women tlf. 9841 0180.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Trænger du også til en livsstilsændring?' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER