To-lærer undervisning i Folkeskolen…

To-lærer undervisning i Folkeskolen…

8. oktober 2015 - kl. 8:11 - af

pia_karlsen_venstre_600x2501Et forældreforslag om at erstatte noget af folkeskolens understøttende undervisning for 4.-9. klassetrin med to-lærer undervisning, vil på Børne- og ungdomsudvalgets møde i dag torsdag, blive forelagt udvalget til orientering. Forslaget har nemlig være drøftet ved samtlige af de dialogmøder, som udvalget har haft med forældrebestyrelser samt ledelsesrepræsentanter i 3 af de 4 nye børnedistrikter. (dialogmødet i det sidste børnedistrikt afholdes torsdag aften)

Så vel i Venstre som i resten af udvalget, er der umiddelbart lydhørhed overfor forældrenes forslag, hvorfor jeg på udvalgsmødet torsdag, vil forslå udvalget, at vi arbejder videre med ønsket – herunder undersøge muligheden for at finde den nødvendige finsaseringen af ordningen. Ordningen er ikke urimelig dyr, men uanset, skal der økonomi til at beslutte denne ordning.

Idet netop finanseringen ikke umiddelbart fremgik tydeligt, da Enhedslisten fremlagde deres ændringsforslag under byrådets budgetdrøftelse onsdag aften, kunne Venstre ikke stemme for forslaget. Det er dog ikke det samme, som at sige, vi ikke synes det er noget vi gerne vil arbejde videre med.

 

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'To-lærer undervisning i Folkeskolen...' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER