Blomsterløb med plads til cykler og gåben

Blomsterløb med plads til cykler og gåben

8. oktober 2015 - kl. 12:01 - af

Oestervraa HAllen2_600x250Østervrå Løberne inviterer søndag den 11. oktober på oplevelser kombineret med gå-, cykel-, eller løbeture rundt i Østervrå og omegn. Løbet starter med tilmelding og slutter med sponserede pølser og gratis svømning ved Østervrå Idræts- og Kulturcenter.

Blomsterløb er titlen på arrangementet, men det skal bestemt ikke afholde nogen fra at deltage i et mere adstadigt tempo eller at springe på cyklen, for alle kan være med understreger arrangørerne.

Ruterne har form som en blomst, deraf navnet, hvor deltagerne kan vælge at løbe cykle eller gå alle ”kronbladene” og/eller cirklen i midten. ”Kronblade” er jo som bekendt både store og små, det er ruterne også, så deltagerne frit kan vælge mellem en kortere eller længere tur.

Gå, Cykel eller løb
Arrangørerne har tilrettelagt fem ruter på hver 5-7 km, som deltagerne kan løbe eller gå. – Er du mere til de tohjulede, så er det også en mulighed med en rute for motionister på 5-15 km i blandet tempo, mountainbike med en tur på 40 km for øvede eller en 25 km-tur for alle. Racercyklerne udfordres med ca. 50 km på asfalt.

Har du spørgsmål til ruterne, er det Knud Hjørnholm, der kan svarer på dem. 

Depoter
I lighed med de to foregående år har lokale aktører også i år sagt ja til at være depoter på ruterne. Denne gang kan du besøge Østervrå Motor- og Cykelcenter, TopTi Auto,

AC-Bilsyn, Fotogalleri PixlArt og Østervrå Idræts- og Kulturcenter

De vil stå klar med forskellige forfriskninger, som de selv har sponseret. Vælger man f.eks. kun at løb/gå den ”inderste cirkel på blomsten”, kommer man rundt til alle fem depoter.

Gratis svømning
Mødestedet er Østervrå Idræts- og Kulturcenter, og her er også målfelt med hyggeligt samvær over en pølse med brød, øl eller vand. Vandhundene kan helt gratis boltre sig i Østervrå Svømmehal en hel time.

Der er altså gode chancer for at få luftet løbe- og travesko, cyklen, svigermor, hunden eller barnevognen – en frisk motionstur til at indlede uge 42, der byder på en masse andre spændende aktiviteter.

ÅB

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Blomsterløb med plads til cykler og gåben' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER