Hobro sendt i skammekrogen – Skjold på 1. pladsen

Hobro sendt i skammekrogen – Skjold på 1. pladsen

7. oktober 2015 - kl. 7:05 - af

Skjold_600x250Sådan er fakta efter JBU Jylland har truffet afgørelse i en sag om manglende certifikat på flere af spillerne på Hobro’s Jyllandsserie hold.

Før denne meget kedelige sag, som Hobro IK selv gjorde JBU opmærksomme på, lå Hobro på første pladsen i Jyllandsserien, men tabet af 15 point for brug af ulovlig spiller sender dem med et fingerknips ned på nedrykningspladsen og dermed også sidste pladsen i Jyllandsserien.

Skjold derimod overtager dermed føringen i denne meget tætte pulje, hvor kun 6 point skiller holdene mellem 1. pladsen og en plads i spillet om nedrykning.

Så var der ikke spænding før de sidste kampe, ja så må det siges at være det nu.  Allerede på lørdag møder Skjold mandskabet Birkelse, som på nuværende tidspunkt indtager 6. pladsen i puljen, men kun med 4 point op til Skjold på 1. pladsen, så skulle der være basis for endnu et brag af en kamp på Sparekassen Vendsyssel Arene. Kampen fløjtes i gang kl. 13.30.

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Hobro sendt i skammekrogen – Skjold på 1. pladsen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER