Åbent værksted i Lerhulen<br>…

Åbent værksted i Lerhulen

7. oktober 2015 - kl. 10:55 - af

Lerhulen-Keramik 3 copyBritta, Mette og Ulla fra det lille keramikværksted Lerhulen holder åbent værksted på Brinken 12 i Østervrå, lørdag den 10. oktober. De har inviteret tre gæster med, Bente Andersen med smykker, Birgit Nielsen med pileflet og Jytte Brinkmann med glas.

I Østervrå er efterårsferien fyldt med traditioner – det gælder også i Lerhulen, hvor det efterhånden også ligger helt fast, at de tre – Britta, Ulla og Mette inviterer til åbent værksted og en masse spændende og flot keramik. – Vi synes, at denne lørdag før uge 42 er en rigtig god begyndelse på efterårsferien, siger pigerne fra Lerhulen, mange har nogle fridage, og vil gerne ud og opleve noget.

Gæsteudstillere
Pigerne i Lerhulen har også denne gang inviteret gæsteudstillere, som alle kommer med spændende nyheder. Jytte Brinkmann kommer med sine mange sjove og fine ting i glas. Birgit Nielsen har igen flettet en masse forskellige flotte ting i pilegrene, og Bente Andersen kommer med sine smykker, som er lavet i mange forskellige materialer, nyt er det, at hun i år også har flettede tasker med.

De tre piger fra Lerhulen har også et stort udvalg med af velkendte ting, som klovnebilleder, skildpadder, huse, vaser, kærestepar og knapper, men der er også mange nyheder – bl.a. skåle, kræmmerhuse, hjerter og æg. – Nisserne er også med – det er jo snart jul og gavetid, minder de tre keramikere om.

Kaffe og raku
Alle seks piger glæder sig til, at se rigtig mange til en hyggelig dag i Lerhulen. – Traditionen tro bliver rakuovnen tændt, hvis vejret tillader det, og der er naturligvis også kaffe på kanden hele dagen, lover Mette, Ulla og Britta.

ÅB

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Åbent værksted i Lerhulen
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger