Østervrå Bibliotek i efterårsferien…

Østervrå Bibliotek i efterårsferien…

6. oktober 2015 - kl. 0:05 - af

300_300 slangetæmmerTorsdag den 15. oktober, kl. 14, kan du komme til at klappe en slange på Østervrå Bibliotek, hvis du altså tør?

Nogen holder hund, andre kat eller måske en lille undulat, Peter holder slanger – store slanger, dem viser han frem på biblioteket. Er en slange virkelig kolde og slimede? Ja, kom selv hen og find ud af det!

Der er fri entré til slangerne, og hvis du er modig kan du få en selfie med slange og et slangetæmmerbevis – det koster 25 kr.!

Quiz og Fotowall
– Vi holder åbent mandag og torsdag i efterårsferien, og vi har også en quiz – ”Gæt et dyr”, hvor du skal kigge på pels fra forskellige dyr og gætte på, hvilket dyr pelsen tilhører, forklarer Åse og Knud.

Kommunens øvrige biblioteker har en masse spændende tilbud i efterårsferien. Det kan du se meget mere om på bibliotekets hjemmeside bibl.frederikshavn.dk eller følg os på Facebook – Bibliotek og Borgerservice Frederikshavn.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Østervrå Bibliotek i efterårsferien...' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER