Sæby Børnebibliotek i efterårsferien…

Sæby Børnebibliotek i efterårsferien…

5. oktober 2015 - kl. 0:29 - af

Jesper GrønkjærVilde eksotiske dyr, magi og yoga for børn er tilbud til dig på dit lokale bibliotek i uge 42 – skolernes efterårsferie, hvor du også kan udstille billeder af dit sødeste kæledyr.

Alverdens vilde dyr udsat for tryllekunstner Jesper Grønkjær kan du opleve tirsdag den 13. oktober, kl. 14, i Manegen – Sæby Kulturhus.

Kom og hør om løver og giraffer fra Afrikas Savanne eller isbjørne i Arktisk! Hvem tør trylle en (næsten) ægte edderkop frem, og hvem vil hilse på den frække papegøje? Hvorfor har en zebra striber, og hvad spiser en flodhest? – Der er plads til masser af spørgsmål og høje grin i dette show om dyr, hvor trylleri, klovneri og humor er i fokus, samtidig med at deltagerne lære en masse, lover børnebibliotekaren.

Entré 10 kr. – Billetter til forestillingen kan du købe via bibl.frederikshavn.dk

Yoga for børn
Girafferne har svært ved at nå vandet. Det er deres store stive ben, der er i vejen. Derfor må de bukke sig forover for lige bagefter at række op mod trækronerne for at få fat på de øverste blade.

Det er yoga – for børn! – Gennem leg viser yogainstruktør Mette Timm børnene, hvordan de kan finde ro, få bedre balance og en masse andre gode ting ved at lave forskellige yogaøvelser, forklarer børnebibliotekaren. Så har du også lyst til at være som giraffen, eller vil du måske hyle som ulve eller springe som frøer, så kom til yoga i efterårsferien, onsdag den 14. oktober, kl. 10.30.

Der er fri entré – bare mød op!

Klap en slange
Er en slange virkelig kold og slimet? Det kan du finde ud af på Sæby Bibliotek, torsdag den 15. oktober, kl. 10.30, hvor Peter kommer forbi med sine slanger.

Nogen holder hund, andre kat eller måske en lille undulat, Peter holder slanger – store slanger, dem viser han frem på biblioteket.

Der er fri entré til slangerne, og hvis du er modig kan du få en selfie med slange og et slangetæmmerbevis – det koster 25 kr.!

Quiz og Fotowall
– Hele ugen kan du komme ned på biblioteket med et billede af dit sødeste kæledyr, så hænger vi det op på vores Kæledyrs-Fotowall, lyder opfordringen fra børnebiblioteket. Du kan også deltage i quizzen ”gæt et dyr”, hvor du skal kigge på pels fra forskellige dyr og gætte på, hvilket dyr pelsen tilhører.

Kommunens øvrige biblioteker har også mange spændende tilbud i efterårsferien. Det kan du se meget mere om på bibliotekets hjemmeside: bibl.frederikshavn.dk eller følg os på Facebook – Bibliotek og Borgerservice Frederikshavn.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby Børnebibliotek i efterårsferien...' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER