Ungebyråd i Frederikshavn kommune…

Ungebyråd i Frederikshavn kommune…

1. oktober 2015 - kl. 0:01 - af

Frederikshavn_Raadhus_600x250_5036Den 20. oktober mødes ungebyråd igen i byrådssalen. Der er 30 skoler/uddannelsesinstitutioner, der er blevet bedt om at sende en repræsentant. Emnet er bredt, og det er fremtidens unge, arbejdskraft og muligheder.

Ungebyrådet præsenteres for et oplæg, og efterfølgende deles de unge i to grupper. Her skal de diskutere udfordringer og komme med forslag til løsninger. Deres input bringes op i byrådet ugen efter, og her peger byrådet for ansvarlige udvalg.

Til byrådsmødet den 28. oktober er der endvidere en status over emnerne som ungebyrådet bragte i byrådet i foråret.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ungebyråd i Frederikshavn kommune...' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER