Tømrerlærling opnåede højeste anerkendelse

Tømrerlærling opnåede højeste anerkendelse

1. oktober 2015 - kl. 9:01 - af

IMG_8978Han har stået i lære i 3½ år hos Voerså Tømrerservice ved Brian Mølgaard. Ifølge Brian Mølgaard har han passet sit arbejde, mødt til tiden, været pligtopfyldende og nem at omgås samt behagelig at arbejde sammen med. Det var helt naturligt han skulle fortsætte, da han passer godt ind i vores team, som i forvejen består af 4 mand.

Det drejer sig om Dennis Thomsen, der er bosat i Frederikshavn. Ultimo september aflagde han svendeprøve på EUC i Hjørring med højeste anerkendelse indenfor tømrerfaget – en sølvmedalje med inskription.

– Selvfølgelig er jeg stolt over medaljen og viser den gerne frem. Det er ikke hver dag, der er lærlinge, der opnår en sølvmedalje. Mester var heller ikke spor betænkelig ved at ansætte mig som svend, og det tilbud tog jeg imod. Foreløbig har jeg ikke de store planer. Ud over arbejdet får jeg noget af fritiden til at gå med at styrketræne hjemme i Frederikshavn, og nu da jeg er single, vil jeg da også godt indrømme, jeg har et godt øje til damerne, fortæller den stolte nyuddannede tømrersvend.

Tekst og fotos. Cille Strøm

IMG_8977 IMG_8900 Dennis Thomsen

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Tømrerlærling opnåede højeste anerkendelse' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER