Skjold tilbage i top 4 efter hjemmesejr

Skjold tilbage i top 4 efter hjemmesejr

29. september 2015 - kl. 9:05 - af

Skjold_Aalborg_600x250I weekenden stod Skjolds Jyllandsserie mandskab overfor en vigtig opgave, da Hornbæk FS skulle forsøges besejret på Sparekassen Vendsyssel Arena. I holdenes omvendte opgør blev det til et 4-2 nederlag til lørdagens hjemmehold, så der var uden tvivl en svær opgave i vente.

De rød bluset indleder kampen bedste, og har allerede efter 30 sekunder en friløber, som desværre ender ud i en afslutning på stolpen. Det er dog ikke noget som slår Skjold-spillere ud, de forsætter ufortrøden. Kampen er heller ikke mere end 6 minutter gammel, da Christoffer Nødgaard på fornem vis finder vejen til netmaskerne fra kanten af feltet. Scoring fik en smule gang i Hornbæk, som efter scoringen bliver mere og mere dominerende i kampen. Stilling bliver dog uændret til halvleg, hvor Skjold kan gå til pause med en 1-0 føring.

Fra anden halvlegs start sidder udeholdet stadigvæk en del på spillet. Det bliver til et hav af frispark nær Skjolds mål, men ingen af dem bliver for alvor farlige. Efter godt 65 minutter opstår en næsten spøjs situation, da Skjolds målmand, Stefan Henriksen, på mærkværdigvis glider i forsøget på et udkast, og derved får bolden fumlet over til en Hornbæk-spiller, som kan sætte en udligning ind. I periode efter er hjemmeholdet en smule rystet, og det bliver derfor også til 2-1 til Hornbæk blot 5 minutter efter. Med 15 minutter igen sender træner Nikolaj Dorff den normale midterforsvar, Tobias Overlade, helt på spids. En taktisk ændring, som med det samme giver pote, da selve samme Overlade sætter en flot saksesparkscoring ind. Efter 2-2 målet går der ikke mere end 5 minutter før Tobias Overlade igen er på pletten, og sætter en friløber i kassen til 3-2. Hornbæk presser på til sidst, men det lykkes skjold at holde dem fra fadet, og sejren var en realitet.

Skjolds serie 3 fik en sejr på 3-1 over Asaa BK, hvorimod serie 4 fik et nederlag til Sindal.

 

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Skjold tilbage i top 4 efter hjemmesejr' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER