Stort fremmøde på Stidsholt til efterskolernes dag

Stort fremmøde på Stidsholt til efterskolernes dag

28. september 2015 - kl. 16:56 - af

Stidsholt3Der var en imponerende tilstrømning til Stidsholt Nordjyllands Idrætsefterskole søndag d. 27.september, hvor skolen åbnede dørene for mange kommende Stidsholt-elever og deres forældre.

Stidsholt tilbyder, som den eneste efterskole i Nordjylland, hele fem idrætslinjer hvor eleverne trænes af højt kvalificerede trænere.

Ved efterskolernes dag havde mange valgt at besøge Stidsholt, netop fordi de har en særlig interesse for fodbold, håndbold, badminton, fitness eller svømning.

Der var elever og forældre fra hele landet bl.a. Cecilie Maagard fra Svenstrup. Cecilie var på besøg sammen med sin far og sin lillesøster. Cecilie der i øjeblikket går i 7. Klasse i Svenstrup spiller til daglig håndbold i SGIF og har gjort det de sidste 5-6 år. Cecilie havde valgt at besøge Stidsholt, da hun netop her kunne forene sine ønsker om et efterskoleophold i 9. Klasse med ønsket om et højt fagligt niveau samtidig med masser af håndbold og en rigtig hyggelig atmosfære. Cecilie har meget klare ideer om sin fremtid. Efter et efterskoleophold vil hun på gymnasiet, med det klare mål at læse videre til advokat. To piger viste familien rundt på skolen. De fortalte blandt meget andet, at de selv var utrolig glade for at gå på Stidsholt, og at man samtidig på skolen går meget op i sund kost og i øvrigt får utrolig dejlig mad. Cecilie, der selv holder af sund kost, pointerede disse ting som vigtige.

En anden besøgende var Sarah Kjær Jensen, der var kommet fra Ikast sammen med sin far.

De have valgt at køre til Stidsholt, fordi skolen, ifølge Sarahs far, omtales med et fantastisk godt ry.

Sarah og hendes far ville være sikre på at få en plads på skolens svømmelinje, og har derfor valgt at blive skrevet op til en plads i 10. Klasse om fem år. Sarah, der efter sommerferien lige er startet i 5. klasse i Ikast, kan nu gå og glæde sig til, at hun i skoleåret 2020-21 bliver en del af skolens populære svømmelinje.

Stidsholt har et pænt stigende tilmeldingstal til det kommende skoleår, så man skal kontakte skolen nu, hvis man vil være sikker på at få plads til næste skoleår.

Stidsholt2 Stidsholt1 Stidsholt4

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Stort fremmøde på Stidsholt til efterskolernes dag' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER