Løft til det frivillige sociale arbejde!

Løft til det frivillige sociale arbejde!

28. september 2015 - kl. 8:49 - af

Anders BroholmMed budgetforliget for 2016 blev et markant løfte af Det Frivillige Sociale arbejde også en realitet. Til næste år vil midlerne til støtte for frivilligt socialt arbejde stige med 350.000,- hvilket svarer til en forøgelse af midlerne med næsten 20%.

”Det er et markant løft af området og et klart signal om, at vi Sundhedsudvalget ønsker at støtte og fremme det frivillige sociale arbejde. Vi vedtog sidste år for første gang en samlet politik for området og lige nu ser det bare rigtig lyst ud” siger Sundhedsudvalgsformand, Anders Broholm (V).

En af planerne er at søge ministeriet om at etablere et FrivilligtCenter med udgangspunkt i de Frivilliges hus i Frederikshavn. Et projekt som er vokset frem blandt de frivillige i hele kommunen og som udvalget ved budgettet valgte at støtte op om. Centret skal dække hele kommunen og hjælpe med viden og erfaringer til alle foreninger fra nord til syd.

Endvidere bliver er også markant flere midler i §18, hvor foreninger kan søge om støtte frivilligt socialt arbejde. Det kommer alle foreninger i hele kommune til glæde, og forhåbentlig vil de bidrage til endnu flere aktiviteter bl.a. i landsbyerne.

”Det frivillige sociale arbejde er en uundværlig ressource. Vi har så mange aktive og engagerede frivillige i vores kommune og jeg er ikke i tvivl om, at de er med til at løfte livskvaliteten for rigtig mange mennesker. Det er guld værd. Vi kan som kommune bidrage til at skabe rammerne, men det er de frivillige der fylder dem ud.” Siger Anders Broholm.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Løft til det frivillige sociale arbejde! ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER