Book en pose på dit bibliotek<br>…

Book en pose på dit bibliotek

27. september 2015 - kl. 10:12 - af

Bibliotek_600x250Så er det snart efterårsferie, og biblioteket står klar til at give dig og din familie en masse underholdning. De tilbyder at pakke en pose med de bøger, film, spil og det musik, som I interesserer jer for.

Fra mandag den 28. september til og med torsdag den 8. oktober kan du og din familie booke poser til efterårsferien.

Sådan gør I
I kan vælge at hente en formular på det lokale bibliotek, udfylde og aflevere den. Eller I kan skrive en mail med navn, lånernummer, e-mail, telefonnummer, ønsket afhentningssted og jeres ønsker til posens indhold.
I skal sende mailen på bbib@frederikshavn.dk.

I formularen eller mailen kan du og din familie skrive, hvad I interesserer jer for, f.eks. dreng på 5 år, som elsker bøger med dinosaurer, og voksen, der foretrækker krimier. Mor og far må meget gerne ønske, så det bliver en pose med et indhold, der interesserer hele familien.

Så pakker de en pose helt specielt til jer, og I kan hente den på det bibliotek, der passer jer bedst – Skagen, Frederikshavn eller Sæby.

Til juleferien
Fra mandag den 30. november til og med torsdag den 17. december kan du booke en pose til din juleferie på samme måde som til efterårsferien.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Book en pose på dit bibliotek
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER