Magisk Mandag på Sæby Bibliotek…

Magisk Mandag på Sæby Bibliotek…

26. september 2015 - kl. 0:11 - af

mother and child baby daughter reading magic book in darkBørnebibliotekaren læser højt mandag den 5. oktober, kl. 10, på Sæby Bibliotek, og det er dig, der vælger hvilke historier, vi skal læse – dagens tema er magi.

Elsker du de klassiske eventyr af H.C. Andersen og Brødrene Grimm? Kan du lide Abrakadabrafortællinger fyldt med tryllestøv, magi og spådomme? Fortællinger om tyranner og modige helte, tåbelige tosser, fantastiske fabeldyr og mørk magi? Lyder spørgsmålet fra Sæbys Børnebibliotekarer.

I løbet af efteråret tager børnebibliotekarerne hver gang et nyt emne op, så kig endelig forbi biblioteket på de fantastiske eventyrdage.

Du er med til at vælge hvilke eventyr din bibliotekar skal læse højt, og der er masser at vælge mellem – denne gang holder de altså Magisk Mandag.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Magisk Mandag på Sæby Bibliotek...' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER