Tæt opgør i vente på Sparekassen Vendsyssel Arena

Tæt opgør i vente på Sparekassen Vendsyssel Arena

25. september 2015 - kl. 13:19 - af

SkjoldSaeby_600x250I weekenden er der endnu en gang Jyllandsserie bold på Sparekassen Vendsyssel Arena, når Hornbæk IF ligger vejen forbi. I holdenes forrige opgør tabte Skjold med 4-2, hvor lørdagens hjemmehold måtte indkassere 3 mål på lidt under et kvarter.

Hornbæk er, ligesom Skjold, inde i en mindre god periode, idet de også kommer til lørdagens kamp med to nederlag i bagagen. Til trods for at begge mandskaber har været uden point de sidste kampe, så har de forsat muligheden for at spille sig ind i top-4 i en utrolig tæt række. Det bliver derfor to tændte hold, som skal prøve kræfter med hinanden på lørdag, da en sejr netop kan skabe kontakt til en top-4 placering.

Husk desuden at serie 3 spiller søndag på hjemmebane imod Asaa BK, og serie 4 spiller hjemme fredag aften imod Sindal IF. Serie 6 tog i øvrigt en flot 4-2 sejr over Voersaa IF tirsdag aften.

Jyllandsserie træner Nikolaj Dorff har valgt følgende til lørdagens kamp:

1.    Stefan Henriksen

2.    Søren Lambertsen

3.    Alexander Petersen

4.    Anders Poulsen

5.    Martin Mølholt

6.    Morten Bøg

7.    Patrick Nødgaard

8.    Patrick Pedersen

9.    Tobias Overlade

10. Jens Lorenzen

11. Mads Boelskifte

12. Peter Fuglsang

13. Christoffer Nødgaard

14. Christoffer Larsen

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Tæt opgør i vente på Sparekassen Vendsyssel Arena' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER