Høstgudstjeneste i Volstrup Kirke…

Høstgudstjeneste i Volstrup Kirke…

23. september 2015 - kl. 14:02 - af

Høstgudstjeneste i Volstru copySøndag den 27. september kl. 10.30, kan man opleve Aalborg Jægerklubs Blæsergruppe og Ousenspejderne i Volstrup Kirke.

Aalborg Jægerklubs Blæsergruppe vil spille smuk og stemningsfuld musik, som man brugte i middelalderen, når der var Hubertus-messe. Hubertus var jægernes skytshelgen. Hvis man tilbad ham, ville jagten gå godt. Navnet kendes også fra den årlige Hubertusjagt i Dyrehaven nord for København.

Blæserne, der spiller på naturhorn, som man brugte i middelalderen, vil stå uden for kirken og tage imod menigheden med deres festlige klange, når folk ankommer til gudstjenesten, ligesom de selvfølgelig medvirker under selve gudstjenesten.

Familiespejderne hos Ousenspejderne og juniorkonfirmanderne fra Privatskolen i Sæby medvirker ved denne gudstjeneste, hvor børnene bringer årets høst ind i kirken, og alle kan derfor takke for alt, hvad vi har fået i årets løb.

Efter gudstjenesten går de der har lyst i Spejderhuset, hvor spejderne har grillet kyllinger, og man spiser sammen. Alle er velkomne!

Der er gratis entre.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af ' Høstgudstjeneste i Volstrup Kirke...' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER