Stidsholt slår dørene op på efterskolernes dag

Stidsholt slår dørene op på efterskolernes dag

21. september 2015 - kl. 13:29 - af

Stidsholt_fodbold_600x250Der er altid et væld af aktiviteter på Stidsholt Nordjyllands Idrætsefterskole.

På efterskolernes dag – søndag d. 27. september kl. 12-17– åbner de dørene for alle, så man er velkommen til at kigge forbi, hvis man er interesseret i at få mere at vide om skolen eller bare er nysgerrig.

Stidsholt tilbyder følgene idrætslinjer:

  • Fodbold
  • Håndbold
  • Svømning
  • Fitness
  • Badminton

Der er mulighed for at møde skolens engagerede trænere – bl.a. den tidligere professionelle fodboldspiller Lennart Bak, tidligere landsholdsspiller i badminton Gitte Paulsen samt den kendte svømmetræner Kris Kristensen, der kan fortælle om, hvordan træning, boglige kundskaber og sociale færdigheder udvikles i et smukt samspil på Stidsholt.

Et efterskoleophold på Stidsholt er en dannelsesrejse, hvor unge mennesker i fælleskab med andre udvikler sig og får styrket sine personlige kompetencer, så man står bedre rustet til ungdomsuddannelserne og til livet.

På efterskolernes dag kan man også møde skolens kompetente medarbejdere og de altid positive og topmotiverede elever, der gerne fortæller mere om livet på Stidsholt.

Stidsholt er en idrætsefterskole for elever, der gerne vil udvikle deres boglige- og idrætslige kundskaber, og skolen tilbyder aktiviteter både for elite- og breddeidrætsudøvere.

Stidsholt rekrutterer elever primært fra hele Nordjylland, men også fra andre dele af landet.

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Stidsholt slår dørene op på efterskolernes dag' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER