Skjold måtte indkasserer holdets anden nederlag i træk

Skjold måtte indkasserer holdets anden nederlag i træk

21. september 2015 - kl. 12:34 - af

Skjold serie 1_600x250Efter sidste uges 1-5 nederlag til Brønderslev skulle Skjolds Jyllandsserie hold tilbage på sporet igen. De rød bluset var i weekenden en tur i Hobro, hvor de skulle møde rækkens tophold på udebane. I holdenes forrige opgør blev til et 1-1 resultat på Sparekassen Vendsyssel Arena.

Kampen indledes relativt lige, hvor begge mandskaber lige skal se hinanden lidt an. I løbet af første halvleg er det dog mere og mere Hobro, som sidder på tingene. I løbet af de første 25 minutter kommer de til flere gennembrud i Skjolds højre side, som munder ud i en del indlæg herfra. Det lykkes dog ikke Hobro at komme foran i denne periode af kampen. Skjold kommer bedre med i løbet af halvlegen, hvor der også bliver skabt to ganske fine chancer, som desværre ikke bliver omsat til mål. I starten af anden halvleg bliver Hobro tildelt et straffespark for skub i ryggen. Det omsættes efterfølgende til en 1-0 scoring. I perioden herefter skaber Hobro forsat en del store chancer, men de formår ikke at få dem omsat til mål. Skjold får ikke skabt de store chancer i løbet af anden halvleg, og må desværre indkasserer holdets anden nederlag i træk.

Serie 3 spillede for anden kamp i træk 1-1, da de i fredags mødte Voersaa IF på udebane. Serie 4 tog derimod den anden sejr i træk, da de flot vandt 3-0 ude over Bangsbo Freja. Holdet er nu kravlet over nedrykningsstregen.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Skjold måtte indkasserer holdets anden nederlag i træk' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER