Spændende sogneaften i Mariehuset på mandag

Spændende sogneaften i Mariehuset på mandag

18. september 2015 - kl. 12:44 - af

MariehusetSogneaften mandag den 21. september kl. 19.30 i Mariehuset, Strandgade 13, Sæby.

“Perspektiver på unge, voksenforventninger og tro” ved forfatter, Ph.d. leder af CUR Søren Østergaard.

Hvad tænker de om fremtiden? Hvorfor skal unge til audition i X-factor, før der er nogen, der tør fortælle dem, at de ikke kan synge? Hvilke voksne efterspørger de at have omkring sig? Hvilke udfordringer oplever de at skulle håndtere i hverdagen? Hvorfor er de så blufærdig, når det gælder krop? Hvorfor hænger drengene, og hvorfor er 12-talspigerne nu rykket ind i folkeskolen? Hvad er egentligt vigtigt for dem? Og hvad tænker de omkring den religiøse dimension i livet? Det er nogle af de spørgsmål, der vil være fokus på, når man skal blive klogere på ungdomsliv anno 2015, og hvilke voksne de efterspørger i deres liv.

Alle er velkomne

 

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Spændende sogneaften i Mariehuset på mandag' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER