Øjenlæge åbner klinik i Sundhedshuset i Sæby

Øjenlæge åbner klinik i Sundhedshuset i Sæby

18. september 2015 - kl. 14:47 - af

Sundhedshuset5Torsdag den 17. september har Jørgen Rørbæk Henriksen (politiker i Regionsrådet for socialdemokratiet) underskrevet lejekontrakt med en øjenlæge, der vil drive praksis i Sundhedshuset i Sæby fra januar 2016.

Det er en god udvikling, at der bliver mulighed for borgere, der har behov for øjenbehandling i hele den nordøstlige del af regionen, nu at kunne få behandling i Sundhedshuset i Sæby, samtidig med at det kan give grobund for at trække yderligere speciallæger til området.

Saebyavis.dk vil i næste uge bringe en artikel om den nye øjenlæge, og om hvorfor han netop har valgt at starte klinik i Sundhedshuset i Sæby.

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Øjenlæge åbner klinik i Sundhedshuset i Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER