Kontrakt for madservice i 2016 for ældre forhandles

Kontrakt for madservice i 2016 for ældre forhandles

18. september 2015 - kl. 0:03 - af

handicapraadet_600x250Handicaprådet skal på rådets næste møde den 21. september drøfte forslag til kontrakt for medservice for ældre i 2016 og derefter.

Det sker, idet leverandørkontrakten vedrørende madservice i henhold til serviceloven udløber med udgangen af 2015.

Center for Social- og Sundhedsmyndighed har gennemgået nugældende kontrakt for eventuelle rettelser, inden kontrakten underskrives for en ny kontraktperiode. I den forbindelse er der foretaget nogle få mindre sproglige tilretninger samt af dato og årstal.

Det foreslås, at kontrakten igen er gældende i en toårig periode fra 1. januar 2016 til 31. december 2017. Skulle en kortere eller længere kontraktperiode ønskes, kan dette vælges.

Kontrakten med ændringer har været fremsendt til orientering og kommentering til leverandører af madservice til Frederikshavn Kommune, og det har ikke givet anledning til kommentarer eller ændringsforslag. Kontrakten med ændringer sendes ligeledes til høring i Ældrerådet og Handicaprådet.

Social- og Sundhedsdirektøren indstiller, at ændringerne i leverandørkontrakten vedrørende madserviceområdet godkendes, og at kontrakten er gældende for en toårig periode til udgangen af 2017.

Handicaprådet består af formand Aksel Jensen samt byrådsmedlemmerne Jørgen Tousgaard (A) og Helle Madsen (V) foruden Jette Bruun Christensen, Dorte Svendsen, Betina Hansen, Susanne Jensen, Irene Hjortshøj, Helle Bruun Andersen og Rikke Løgtved Bruus, som ved mødet erstattes af stedfortræderen Dorthe Smidt.

Tekst af Per Rye

 

 

 

 

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Kontrakt for madservice i 2016 for ældre forhandles' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER