Årets porrehøst er klar<br>…

Årets porrehøst er klar

16. september 2015 - kl. 12:34 - af

SONY DSCSæby Y´s Mens Club er igen at finde på Torvet lørdag formiddag med nyopgravede porrer.

”Selv om vækstsæsonen ikke har vist sig fra den pæne side, kan vi glæde os over nogle rigtige fine porrer. Nu glæder vi os til at hilse på nye såvel som gamle kunder, som i mange år har købt porrer hos os. En del af vore kunder køber porrerne med rod og graver dem ned i haven.

På den måde kan de forlænge glæden over at få nyopgravede porrer. Sidste år gav porresalget et pænt overskud, som vi kunne donere til de projekter, som klubben støtter. Derforuden fik Cafe Parasollen Ålborg, samt Kirkens Korshær i Ålborg og Brønderslev porrer til deres køkken”, fortæller Ernst Hansen fra Sæby Y’s Mens Club.

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Årets porrehøst er klar
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER