Forrygende start for Aktive Kvinder…

Forrygende start for Aktive Kvinder…

15. september 2015 - kl. 13:34 - af

IMG_0312Aktive Kvinder i Sæby har fået en forrygende start på efterårssæsonen. Efter sommerferien har aktiviteten været stor, og vil fortsat være det i de kommende måneder.

40 deltagere var mødt op til den nye sæsons første arrangement, en eftermiddagstur i strålende solskinsvejr til den selvejende institution Nr. Vesterskov ved Brønden – en institution for unge, der har brug for at komme videre i deres liv efter et ophold på et år eller mere på stedet.

Institutionens leder, Karen Gadensgård, bød velkommen og fortalte om dagligdagen på stedet, hvor nogle af eleverne bor, mens andre kommer der på dagtilbud.

Eleverne fra Nr. Vesterskov viste rundt på gården, der drives som landbrug, og et gartneri med et meget stort drivhus, hvor der i forbindelse med Aktive Kvinders besøg var salg af økologiske grønsager. Der var også lejlighed til at se institutionens forskellige værksteder.

Efter rundvisningen blev deltagerne budt på kaffe og hjemmebag, som eleverne har været med til at bage.

108 på tur til Samsø
I sidste uge deltog ikke færre end 108 af foreningens medlemmer i en sensommerudflugt til Samsø med start allerede kl. 6.15 fra Sæby.

På vej til færgen i Hou blev der budt på kaffe og rundstykker samt en lille en til halsen.

Efter en dejlig sejltur med den nye færge Isabella og ankomst til Sælvig, steg der en guide på hver bus. De fortalte om Samsøs mange seværdigheder og om dagligdagen på øen.

Den medbragte frokostpakke blev indtaget i et madpakkehus ved Sælvig Camping, og efter frokosten fortsatte rundturen, ligesom der var lejlighed til at besøge en gammel købmandsgård med salg af bl.a. tøj, garn og sko. I Ballen var der mulighed for at købe lokale råvarespecialiteter.

Vejret var utrolig godt, og under hele opholdet på Samsø skinnede solen, men da busserne på tilbageturen kørte i nærheden af Skanderborg, forandrede vejret sig til et sandt uvejr med lyn og torden og store hagl, inden selskabet nåede frem til aftensmaden på Hørning Kro. Efter en tur på over 15 timer var man tilbage i Sæby mange oplevelser rigere.

Danmarks mindste mand
Aktive Kvinder Sæbys næste arrangement afvikles torsdag den 8. oktober i Manegen, Sæby Kulturhus.

Her får man besøg af Danmarks mindste mand, Dan Jacobsen. Han vil fortælle om sit liv som dværg og om sin tur med B.S. Christiansen og Outsiderne – en tur, der blev vist på tv. Alle er velkommen til dette arrangement.

Hyggeklub-start
Aktive Kvinder Sæbys hyggeklub for ældre er også klar til at tage fat på den nye sæson.

Det sker torsdag den 17. september om eftermiddagen i Musikhuset i Skolegade. Her får man besøg af ”Syngepigerne fra Tårs,” der vil underholde med høstsange.

 

IMG_0327 AK3 AK2 AK1 AK

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Forrygende start for Aktive Kvinder...' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER