Landmandskone brækkede hoften under big-balle

Landmandskone brækkede hoften under big-balle

14. september 2015 - kl. 21:03 - af

Fastklemt KnøsvejMandag aften kort efter spisetid var det tid for en landmandskone at læsse bigballer ned fra en vogn på en mark ved Knøsvej i Lyngså.

Bigballerne var spændt fast med stropper for ikke at vælte af, men da hustruen løsnede stropperne for at få dem ned, væltede den ene af dem ned over hende, så hun fik underkroppen fastklemt under den ca. 200 kg tung balle.

Indsatsleder fra Beredskabet i Frederikshavn, Bo Isaksen fortæller, at kvinden er kørt på hospitalet og at hun var ved fuld bevidsthed, da hun blev befriet. Umiddelbart ser det ud til, hun er ”sluppet” med en brækket hofte, slutter han.

Fastklemt Knøsvej1 Fastklemt Knøsvej_600x400

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Landmandskone brækkede hoften under big-balle' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER