Udstilling af gårdbilleder i Musikhuset i Sæby

Udstilling af gårdbilleder i Musikhuset i Sæby

12. september 2015 - kl. 12:08 - af

1-g 005Igen i år afholder Saltlandets historiske forening for Sæby og Omegn udstilling med gårdmalerier og billeder fra den gamle Sæby kommunes 8 sogne. Det foregår i Musikhuset, Skolegade i Sæby lørdag den 19. og søndag den 20. september. Der er åbent begge dage kl. 10-17, og der er gratis adgang for alle. Kaffebordet er dækket hele dagen.

Igen i år er der kommet nye billeder til samlingen, så der er mulighed for at få en hyggestund med venner og bekendte, man ikke ser til hverdag, samt mulighed for at læse gårdhistorie i ringbind og bøger fra de 8 gamle sogne.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Udstilling af gårdbilleder i Musikhuset i Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER