ØVI brygger på Julefrokosten<br>…

ØVI brygger på Julefrokosten

12. september 2015 - kl. 0:09 - af

Oestervraa-IF jul_600x250Planlægningen af Den store Julefrokost i Østervrå Hallen lørdag, 5. december er i fuld gang. En ny leverandør af mad og et lokalt band er blandt de nye tiltag publikum kan se frem til.

Det er en rigtig god ide, og slet ikke spor for tidligt at lægge planer for julefrokosten. I Østervrå idrætsforening er de langt med planerne. – Vores mangeårige leverandør af mad Syvsten Kro er ude af billedet, og i stedet bliver det Andemad fra Frederikshavn, der leverer maden, fortæller Søren Pedersen fra gruppen bag julefrokosten. Vi serverer stadig de to første menupunkter ved bordene, præcis som vi plejer. Det nye tiltag er en stor og veltillavet buffet, hvor publikum kan vælge lige præcis det, som de helst vil have.

Non stop musik
Musikalsk bliver det til et genhør med sidste års superband Sixpack. De får selskab af det lokale og populære band Tøt City Band.

SixPack betegner selv om en velsmurt festmaskine, der i 2013 fejrede 10 års jubilæum. Bandet er garant for at skabe liv og glade dage, hvilket de beviste allerede ved julefrokosten i 2014.

TCB – Tæt City Band består af fire kompetente musiker med stor erfaring og spilleglæde. Deres rødder er solidt forankret i lokalområdet med Kim Nedergaard på trommer og Ole Bæk på guitar og vokal, derudover består bandet af Pia vokal og Søren på bas og vokal. Repertoiret er kendt pop og rockmusisk fra 80’erne frem til i dag.

Arrangørerne af Den store Julefrokost er Østervrå IF, ØVI Håndbold og ØVI’s Venner.

ÅB

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'ØVI brygger på Julefrokosten
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER