Gnist antændte stubmark i Østervrå

Gnist antændte stubmark i Østervrå

9. september 2015 - kl. 15:56 - af

IMG_3579_600x250 copyMiddagsluren blev kort for en gårdejer på Perlevej i Østervrå. Bedst som han var kommet hjem for at få sin velfortjente middagslur, blev han vækket med beskeden om, at hans mark stod i flammer.

Han havde i løbet af formiddagen været ved at pløje på en tilstødende mark, og Indsatsleder Ib Nielsen fra Beredskabet fortæller, at det højst sandsynligt er gnister fra traktoren, der har antændt stubmarken.

I alt er 2,5 tusinde kvm. blevet brændt af, men der er heldigvis ingen skader på hverken beboelser eller personer.

Beredskabet har fået slukket ilden, og er på vej hjem.

IMG_3582_600x400 IMG_3578_600x400 IMG_3577_600x400 IMG_3575_600x400 IMG_3574_600x400 IMG_3579_600x400

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Gnist antændte stubmark i Østervrå ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER